2011-06-09

A great Weekend-Egst bazaar and craft party!

The last two weeks were hectic! Loads of stuff to prepare for the upcoming bazaar at stavlos and a lot of pressure! Thankfully it all went great and (as always) we had a lot of fun! Itls always a pleasure seeing my old crafty friends and a delight meeting new ones!!!

My stand!
Zdrop and friend

Katrien from Inqueue

 The stand for Laboom and Akamatra
A cute kitty by Blackreddots

 Our Captain! Antigoni :)
 tutorial by Ergani!

2011-06-03

Summer Bazaar!!

Μετά το χριστουγεννιάτικο bazaar, το ‘Γειά στα χέρια μας’, επιστρέφει για να καλοσορίσει το καλοκαίρι με ένα νέο bazaar παρέα με καλλιτέχνες, χειροτέχνες, diyers, crafters, designers και γενικά με ανθρώπους που εκφράζονται δημιουργώντας.
Για τρείς μέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, διοργανώνουμε το πιο πολύχρωμο, ζωντανό και παιχνιδιάρικο Bazaar με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Σας προσκαλούμε να έρθετε, να χαζέψετε τις νεανικές ιδέες που θα παρουσιάσουν τα... παιδιά και γιατί όχι να αγοράσετε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Στόχος των συμμετεχόντων είναι να προωθήσουν την ιδέα του ‘buy handmade’ και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε ένα υπερκαταναλωτικό κόσμο στηρίζοντας έμπρακτα την διαδικασία αγοράς ‘από τα χέρια του κατασκευαστή, στα χέρια του αγοραστή’ , χωρίς μεσάζοντες που ανεβάζουν το κόστος και χαμηλώνουν την ποιότητα!

Οι κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε στην έκθεση είναι:
Κόσμημα – αξεσουάρ – ένδυμα – κάρτες – γλυκά – παιχνίδια – αντικείμενα για παιδιά – διακοσμητικά καθώς και πληθώρα χρηστικών αντικειμένων.


Ας υποδεχτούμε το καλοκαίρι δημιουργικά…

Διάρκεια bazaar: 3 – 4 - 5 Ιουνίου 2011
Επισκέψιμες ώρες:
Παρασκευή: 18:00 – 24:00
Σάββατο: 11:00 – 24:00
Κυριακή: 11:00 – 22:00
είσοδος ελεύθερη

Στις 4 & 5/6 θα πραγματοποιηθούν workshops (εργαστήρια) με παρουσίαση τεχνικών κατασκευής κοσμήματος, κατασκευών DIY και διακοσμητικών, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η έκθεση φιλοξενείται στο STAVLOS, Ηρακλειδών 10 , Θησείο, Αθήνα.